Talking to the Chakra's® training
12-14 januari (VOL)
26-28 januari (VOL)
1-3 maart (nog 8 plekjes)
Kundalini Energy System® training
9-11 februari (VOL)
19 t/m 21 april (nog 6 plekjes)

 

Talking to the Chakra's Facilitator Training


Wat houdt deze training in?

Deze training is ontwikkeld om via fysieke en energetische aanraking (voelen en sturen) bij de oorzaak van de blokkade te komen zodat het bij de wortel wordt aangepakt .

Hierdoor kun je dus echt levens veranderen.

Je leert trauma's en blokkades te onderscheiden in chemische, fysieke en emotionele oorzaak. Je leert de cliënt aan te geven waardoor de blokkade is ontstaan. Een blokkade of trauma kan zich uitbreiden in meerdere symptomen. Als je de blokkade bij de wortel aanpakt verdwijnen de symptomen op alle lagen die vaak verweven zijn in ons hele leven. Je neemt dit mee in de privé en werk sfeer.

Met dit proces neem je je cliënt, een stukje mee op zijn of haar pad, waar ze de grip onderweg zijn verloren.

Je leert het lichaam weer te herinneren dat het een zelf herstellend vermogen heeft. Bij een juiste precieze aanraking zal er een seintje gaan naar het brein en deze zal een seintje terug geven naar de blokkade.

Al onze chakra's staan in verbinding met onze hormonen, die er verantwoordelijk voor zijn hoe we ons voelen. Als een hormoon niet in balans is kan dit voor een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis leiden. Door de chakra te balanceren gaan we de hormonen weer in balans brengen.

Elke wervel is verbonden met een lichaamsdeel (orgaan, spier, gewricht) en met een emotie.

Onze gedachten zijn elektrisch geladen en ons hart magnetisch geladen. Als deze twee weer in balans zijn, ervaren we minder moeheid en meer geluk.

Na jaren te gewerkt te hebben als trainer, coach, kundalini trainer, EMDR therapeut, is alle kennis tot het zelf herstellend vermogen van ons lichaam tot deze training gekomen. Dus wil jij mensen begeleiden in dit proces? Dan is deze training geschikt voor jou.

Wat leer je tijdens de 3 daagse Talking to the Chakra’s training?

* Het balanceren van de chakra's

* Het werken met energie en hands-on technieken

* Het openen van kosmische portalen

* Trauma oplossen zonder herbeleving

*Het activeren van het zelfhelend vermogen

*De juiste energetische aanraking om een seintje van het brein naar de blokkade te geven

* Te werken met de intelligentie van het lichaam

Investeer in je zelf: € 1333,= (ex btw)

De training is inclusief:

*1 jaar gratis toegang tot Huddle voor vragen en alles omtrent TTC

*Vermelding op de KES-academy website

*Certificaat

*Heerlijke vegetarische lunches

*Fantastische begeleiding

*En fijne collega's

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
De factuur wordt 2 weken voor aanvang van de training verstuurd.

LOCATIE

Yogacentrum SMRTI
Willem Barentszstraat 1
3124 LC Schiedam

Lestijden
  • 1e dag van 12 uur tot 18.00 uur.
  • 2e en 3e van 10.30 uur tot 17.00 uur
 


Werken met body, mind and soul

Tijdens deze training leren we werken met de intelligentie van het lichaam. We leren hands-on technieken op het lichaam die uitvloeien naar energetisch contact. Je leert blokkades op te zoeken en deze te laten releasen. Je leert waar de oorzaak van de trauma begint om deze op te laten lossen.

We gaan werken met de chakra’s die elk verbonden zijn met hormonen en klieren. Spieren die verkrampt zijn door stress te laten releasen. Hierdoor verdwijnt spanning doordat het lichaam door dit proces het zelf herstellend vermogen activeert. Cliënten ervaren hierdoor minder hoofdpijn, migraine, stijfheid, angst, beter slapen en een gelukkiger gevoel. Hormonen die niet in balans zijn kunnen onder andere zorgen voor aankomen in gewicht, niet zwanger kunnen worden en ontstekingen in het lijf. Met deze techniek zijn al vele cliënten geholpen met mooie resultaten.

Voor de training hoef je geen bepaalde voorkennis te hebben.

Je wordt op vakkundig wijze getraind zodat alle tools die jij nodig hebt je in deze training wordt gegeven. Zodat ook jij dit prachtige werk kan doen om mensen effectief te releasen. Ook leer je welke chakra verbonden is met welke hormoon en deze te balanceren.


 

Wat is het verschil tussen Talking to the chakra's (TCC) & Kundalini energie?

Kundalini is een energie overdacht. Door energie in jouw hele systeem naar boven te brengen en bij de twaalfde en dertiende chakra (dus boven je kruin chakra) weer maar beneden te laten dalen. Pas bij het dalen van de energie hebben we het over kundalini energie.

Met TTC werken we met kosmische energie en fysieke aanrakingen. Het is een liefdevolle energie die het zelf herstellend vermogen van ons lijf weer aanzet zonder dat er een nieuw netwerk, verbinding in de hersens plaatsvindt zoals bij Kundalini energie. Daarom is de TTC energie ook een prachtige manier om met kinderen te werken.


 
 

De sessies worden gegeven op een behandeltafel. Het is handig om deze aan te schaffen voor thuis om er gelijk mee aan de slag te gaan.

Tijdens de training is alles aan aanwezig dus je hoeft niets anders mee te nemen dan makkelijke kleding en warme sokken en een warm dekentje. Door met energie te werken, kun je het koud krijgen tijdens of na de sessie. Je ondergaat dus ook zelf de sessies. Na de training kun jij hier gelijk mee aan de slag .

De training zorgt voor verdieping, kennis en wijsheid. We zullen zelf ook door processen gaan. Sommigen zullen het prettig vinden om dan niet naar huis te gaan maar om in de buurt een b&b of hotel te reserveren. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten op de trainingslocatie in Capelle a/d IJssel.

Geschikt voor o.a. fysiotherapeuten, trainers, coaches, bodyworkers en energie werkers.

Investering is 1333 euro ex btw, inclusief lunch, certificaat en nazorg.


 
Cosmic energy
Talking to the Chakra's
TTC