Talking to the Chakra's® training
12-14 januari (VOL)
26-28 januari (VOL)
1-3 maart (nog 8 plekjes)
Kundalini Energy System® training
9-11 februari (VOL)
19 t/m 21 april (nog 6 plekjes)

 

Talking to the Chakra's

Een TTC sessie helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam.
Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

Talking to the Chakra's is een gechannelde kosmische energie welke de liefdevolle energie van het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. Wanneer de chakra's niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten.

Samen met de kosmische energie, intentie en met de intelligentie van jouw lichaam neem ik je mee op jouw levenspad en stel ik vast waar er onderweg iets is mis gegaan.

De reden voor een trauma wordt doorgaans veroorzaakt door chemische, fysieke of een emotionele oorzaak. Dit zorgt zorgt voor stagnatie.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld, wordt er een seintje aan het brein gegeven en deze zal een seintje terug geven naar de blokkade, wat zorgt dat het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Je lichaam kan gaan ontladen in de vorm van bewegingen, die het wil maken of emoties die geuit willen worden, zonder het herbeleven van het trauma. Het zenuwstel is in staat om te ontspannen en spanningspatronen los te laten wat al jaren is opgeslagen. Wanneer de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust. Dit zorgt niet alleen voor rust in het lijf maar ook in het hoofd.

Wat zijn de voordelen van een TTC sessie?

TTC biedt ongelooflijk veel voordelen door weer in contact te komen met je lichaam en je veiligheid. Releases in lichaam en emoties.

Een TTC sessie haalt stress, trauma's en spanning uit het lichaam.

We realiseren ons niet hoeveel energie het kost om spanning vast te houden in ons systeem. 1,3 mensen in Nederland hebben zware burn-out. Dan hebben we het niet eens over de mensen die trauma ervaren.

De meeste van onze pijnen hebben we verstopt. We willen ze niet binnen herbeleven. Dit is ook niet nodig tijdens een TTC sessie. Je zenuwstelsel zal spanning loslaten wat al jaren ligt opgeslagen. Met een TTC sessie hoeven we trauma niet te herbeleven.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op.

Als deze emoties bevrijd worden , hoeven we ons niet meer te beschermen en kunnen we ons hoogste potentieel leven.

Wat we terug krijgen is dat het leven wat lichter wordt.

We nemen afscheid van dat wat ons niet langer dient. Je komt zo dicht bij jezelf dat je gaat herkennen wat of wie er niet meer bij je passen. Nieuwe mensen melden zich in je leven en mensen verdwijnen. Ook niet vreemd dat je van baan gaat veranderen.


Voor kinderen is deze methode heerlijk. Geen herbeleving alleen loslaten. Eindelijk weer rust in het hoofdje. Weer beter slapen.


TTC is geschikt voor alle leeftijden, voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, verschillende onverklaarbare pijnen, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.
Dit geldt ook voor mensen die hun Cosmic poort geopend willen hebben. Dit om, energetische verstoringen, gaandeweg op te lossen. Het ontwaken van je energie, is een proces.

Wanneer je portalen ontwaakt begint het pasVerschil TTC & Kundalini?

Met TTC werken we met kosmische energie en fysieke aanrakingen. Het is een zachte liefdevolle energie die het zelfherstellend vermogen van het lijf activeert zonder dat er een nieuw netwerk, verbinding in de hersens plaatsvindt zoals bij Kundalini energie.

Kundalini is een lichaamseigen energie en vindt plaats d.m.v. een energie overdracht. Door energie in jouw hele systeem naar boven te brengen en bij de twaalfde en dertiende chakra (dus boven je kruin chakra) weer naar beneden te brengen. Pas bij het dalen van de energie hebben we het over de Kundalini energie.


Beweegt iedereen gelijk?

Niet iedereen zal gelijk de eerste keer bewegen. De eerste sessie zal het lichaam mogen wennen aan de hoge frequentie van deze energie. En zal het hoofd weer verbinding mogen maken met het lichaam. Niet iedereen is lichaams bewust. Vaak herkent het lichaam de energie in een split second.

Wel ervaren deze mensen veel sensaties in het lijf en meer ruimte om adem te halen. Je energie veld past zich sneller aan in frequentie dan het lichaam die heeft vaak wat meer tijd nodig.

Iedereen z'n reactie zal anders zijn op de tafel. Iedereen heeft ook wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel.


Talking to the Chakra's

Benieuwd naar wat Talking to the Chakra’s jou kan brengen?
Vanwege de grote belangstelling voor Talking to the Chakra's heeft Pepita momenteel een cliëntenstop. De focus ligt op het opleiden van facilitators om dit mooie werk door te kunnen geven
We adviseren je om een kijkje te nemen onder het kopje TTC facilitators voor een facilitator bij jou in de buurt.


Een TTC sessie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg.

TTC