Talking to the Chakra's® training
12-14 januari (VOL)
26-28 januari (VOL)
1-3 maart (nog 8 plekjes)
Kundalini Energy System® training
9-11 februari (VOL)
19 t/m 21 april (nog 6 plekjes)

 

Pepita Luiten

Met mijn scherpe inzichten en helder weten, ben ik in staat, direct de vinger op zere plek te leggen, waar jezelf niet bij komt. Graag breng ik mensen weer terug naar hun eigen kern (bron). Vanaf dit punt sta je volledig in je kracht en heb je de regie over jouw leven.

Na mijn BDE (bijna dood ervaring) ben ik me meer gaan interesseren voor alternatieven dan de gewone psychologie, waaronder familie en bedrijfsopstellingen, EMDR, energetisch lichaamswerk, mediteren en werken met Kundalini energie.

Niet zweverig, maar juist met twee voeten op de grond de balans weer maken tussen hoofd en gevoel. Het is mijn passie en missie jouw daarin te begeleiden en een stukje met jou mee te lopen op jouw pad.

Ik zal een stukje vertellen over mijn proces.

Als kind had ik op mijn lijf spontaan hete plekken of dat er, voor mij, rare spreuken uit mijn mond kwamen en dit waren al de eerste voortekenen. Tijdens een retraite in een boeddhistisch centrum merkte ik tijdens een stilte meditatie, dat mijn lijf, (niet ik) opstond en danste als een geisha, wat was ik blij dat iedereen zijn ogen dicht had.

Mijn tweede ervaring was dat ik tijdens het geven van een healing mijn lijf begon te contracteren. Er kwam een energie in mijn lichaam los dat voelde alsof er een slang zich in mij bewoog. Uit mijn mond kwam een sissend geluid. De verbinding met de slang kwam tot stand. Ik werd de slang.

Tot mijn verbazing vertelde mijn cliënt dat zij tijdens de healing een orgasme ervaarde. Toen bemerkte ik de eerste keer dat ik een poort opende.

Daarna werd dit sterker op elke krachtplek waar ik kwam. Dit gebeurde in een boeddhistische tempel maar ook in een katholieke kerk. Of in de natuur als ik me verbond met de ancestors van de sjamanen. Het gebeurt in elke stroming.

Na vele jaren me hiermee verbonden te hebben en alle processen die hiermee gepaard gingen te hebben ondergaan werd ik gegidst om dit door te geven. Er werd mij geleerd hoe dit te mogen/moeten doen.

Het waren tijdens mijn processen soms zware tijden. Ondanks dat heeft het me ontzettend veel opgeleverd. Mijn helderheid in het doorgeven van boodschappen werden steeds helderder. Mijn visioenen steeds zuiverder en mijn healingen krachtiger. Ik wil jullie graag begeleiden op dat pad die soms ongelooflijk is. Tijdens de trainingen wil ik jullie doorgeven wat ik weet zodat jullie het ook mogen doorgeven en jullie cliënten hierin kunnen ondersteunen.

 
Pepita Luiten Eigenaar Founder KES Kundalini Energy System

Pepita Luiten Eigenaar / Founder KES® / TTC® (TM)

Het is magisch, niet moeilijk!

 

Laura Visser

5 jaar geleden begon mijn pad van bewustzijn tijdens het coachingstraject bij Pepita. Dit was voor mij toch echt wel life-changing. Mijn kijk op het leven veranderde, weg migraine klachten, veel losgelaten op werk en privé gebied. En nee dat was zeker niet altijd makkelijk. Ik was net een spons, veel gelezen, opleidingen gedaan etc. Het was een zoektocht naar me zelf.

In de afgelopen jaren ben ik meegegroeid met het omstaan van Kundalini Energy System en Talking to the Chakra’s. Wat me veel heeft gebracht.

Nu assisteer ik Pepita bij de trainingen met zoveel plezier en voldoening.

TTC Kundalini