Talking to the Chakra's® training
12-14 januari (VOL)
26-28 januari (VOL)
1-3 maart (nog 8 plekjes)
Kundalini Energy System® training
9-11 februari (VOL)
19 t/m 21 april (nog 6 plekjes)

Verdiepingsdag Kundalini
Weten wat er met je client gebeurt!

Deze verdiepingsdag is bedoeld voor alle Kundalini facilitators. Ook als je ergens anders een Kundalini training hebt gevolgd. Wil jij je verder verdiepen en je vaardigheden verder uitbreiden in wat er nu eigenlijk gebeurt tijdens het Kundalini proces en wil jij je cliënten mee kunnen geven (en zelf begrijpen en weten wat je nu doet ) het waarom en wat betekenen de bewegingen nu eigenlijk die iedereen maakt. Zo leer je de trauma te herkennen. Ook wordt er aandacht besteed aan het werken met de Ankh. Zodat je leert om de Ankh echt in te zetten tijdens een sessie. Je kunt je eigen Ankh meenemen. Ook zijn er op de dag zelf Ankhs ter beschikking om mee te werken. Heb je nog geen eigen Ankh en wil je hiermee gaan werken, je kan deze vooraf bestellen per mail voor 144 euro.

  • 9 december
  • 4 februari

Tijd: 10.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: Capelle a/d IJssel

Energieuitwisseling: 199 euro, ex btw incl. lunch

 
 Nabhi Moxa, ademhaling & Kundalini activatie

De ademmagie dag van september gemist? Geen zorg, want 10 april organiseren Erica Rijnsburger en Pepita Luiten deze opnieuw. We beginnen met een pareltje uit de Chinese medicijnleer. De Nabhi moxa opent al je Nadis (energiebanen). Daarna gaan we eerst het lichaam diep laten ontspannen en ontdoen van stress met een Kundalini energy sessie, waarin je de genezende werking van je eigen Kundalini gaat ervaren. Na de lunch gaan we het lichaam vitaliseren met de eeuwenoude Egyptische ankhing ademhaling. Deze ademtechniek opent je derde oog, de bron van je eigen wijsheid.

Datum: 10 april

Locatie: Centrum Healjezelf in Noordwijkerhout.

Tijd: van 10 tot 16.30/17.00 uur.
Energieuitwisseling: 150 euro ex BTW, incl. een lichte lunch.

 
 
Moxa Kundalni
 

Kundalini Groepsessie

Wil je deel nemen aan een Kundalini groepsessie? Pepita geeft zelf geen groepssessies meer. Je kunt terecht bij één van de KES Facilitators bij jou in de buurt.