Talking to the Chakra's® training

20-22 september (VOL)
4-6 oktober (8 plekken)

 

Laura Visser
Coördinator

Zo’n 6 jaar geleden begon mijn pad van bewustzijn tijdens een coachtraject bij Pepita. Dit was voor mij life-changing, al was het zeker niet altijd makkelijk. Mijn kijk op het leven veranderde, mijn migraine klachten verdwenen en ik heb veel losgelaten op werk- en privé gebied.

Ik was net een spons, nam alle kennis op. Ik heb veel gelezen en allerlei opleidingen gedaan. Het was een zoektocht naar mezelf. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik een alleen geboren tweeling ben en daarmee werd mij zoveel duidelijk.

In de afgelopen jaren ben ik meegegroeid met het ontstaan van de KES Academy. Ik assisteer Pepita met veel plezier en voldoening achter de schermen én tijdens de trainingen.

Wie weet spreken we elkaar snel!

 
TTC
 
 


Angela Tai
Gastdocent

Mijn professionele reis begon als docente, waar ik ruim 6 jaar lang met plezier voor de klas stond en les gaf aan mensen van verschillende leeftijden. Na deze periode besloot ik de stap te zetten naar loopbaanadvies in zowel overheidsinstanties als onderwijsinstellingen. In deze periode gaf ik niet alleen advies, maar bleef ik ook workshops en trainingen geven om anderen te helpen groeien.

Zoals dat soms gaat, begon ik te voelen dat het niet goed aansloot bij mijn eigen ware missie. Dit was een reis van persoonlijke groei die mijn innerlijk kompas versterkte en mijn richting verhelderde.

Met oprechte dankbaarheid keer ik terug naar het lesgeven, nu bij Kes Academy. Het is geweldig om meerdere passies te combineren. Hier zal ik mijn kennis over chakra's delen en Pepita assisteren tijdens de trainingen.

Ik kijk uit naar onze gezamenlijke groei en het delen van onze stralende energie!