TTC® Training
6 - 8 september VOL
15 - 17 november VOL
10 - 12 januari (Enkele plekken beschikbaar)
ITB® Opleiding
13 - 14 juli & 3 - 4 augustus VOL
19 - 20 oktober & 9 - 10 november (3 plekken)
25 - 26 januari & 8 - 9 februari

 
 
 
 
 

Kelvin Luiten

Coördinator

Al geruime tijd sta ik Pepita bij voor de boekhouding en coördinatie binnen KES.

Bij jouw inschrijving kijken we samen naar een passende datum voor jou in de training, dit overigens altijd in overleg samen met Pepita.

Ik kijk ernaar uit om jou in te delen, in een van de groepen. Als een datum je toch niet schikt, laten wij dan samen kijken naar een oplossing.

Tot mails!

 
 

Angela Tai
Gastdocent

Mijn professionele reis begon als docente, waar ik ruim 6 jaar lang met plezier voor de klas stond en les gaf aan mensen van verschillende leeftijden. Na deze periode besloot ik de stap te zetten naar loopbaanadvies in zowel overheidsinstanties als onderwijsinstellingen. In deze periode gaf ik niet alleen advies, maar bleef ik ook workshops en trainingen geven om anderen te helpen groeien.

Zoals dat soms gaat, begon ik te voelen dat het niet goed aansloot bij mijn eigen ware missie. Dit was een reis van persoonlijke groei die mijn innerlijk kompas versterkte en mijn richting verhelderde.

Met oprechte dankbaarheid keer ik terug naar het lesgeven, nu bij Kes Academy. Het is geweldig om meerdere passies te combineren. Hier zal ik mijn kennis over chakra's delen en Pepita assisteren tijdens de trainingen.

Ik kijk uit naar onze gezamenlijke groei en het delen van onze stralende energie!

 
 

Marielle (The Green Guide)

Huddle beheerder

Sinds 2015 ben ik steeds bewuster gaan leven: in eerste instantie voor mezelf, maar ik vond het zo interessant en belangrijk dat ik er ook over ging delen op mijn blog. Al mijn vrije tijd besteedde ik aan mij verdiepen op dit pad.

Van mindfulness en spiritualiteit in zijn algemeen, Reiki tot innerlijke kind therapie en NLP tot systemische coaching: ik deed veel kennis/tools op en ontwikkelde mijn intuïtie. Met dat alles op zak geef ik inmiddels al 5 jaar sessies.

Toen een tijd geleden TTC op mijn pad kwam, ging ik daar direct van aan. Het is zo fijn om mee te werken en ik voel me vereerd dat ik inmiddels ook onderdeel van het team mag zijn om o.a. facilitators te begeleiden met het beantwoorden van hun vragen in de Huddle.

Op naar heel veel mooie sessies!