TTC® Training
6 - 8 september VOL
15 - 17 november VOL
ITB® Opleiding
13 - 14 juli & 3 - 4 augustus (4 plekken)
19 - 20 oktober & 9 - 10 november (3 plekken)

 

Talking To the Chakra's Facilitator Training

Wat houdt deze training in?

Tijdens deze training leer je werken met body, mind & soul. Je leert blokkades op te zoeken bij de bron en deze te releasen. Hiermee zorg je voor daadwerkelijke verandering in het leven van cliënten die ergens op hun pad de grip zijn verloren. Ook leer je waar de oorzaak van trauma ligt, zodat je dit bij je cliënt kunt teruggeven.


Je leert het lichaam weer te herinneren dat het een zelfherstellend vermogen heeft en dat er een balans tussen gedachten en hart mag zijn. Tijdens deze training komen zowel de chakra’s als hormonen, wervels, organen, spieren, klieren, gewrichten en emoties aan bod. De training zorgt voor verdieping, kennis en wijsheid.

Tijdens de driedaagse zul je zelf ook sessies ontvangen en door de nodige processen gaan, zodat je een goede basis hebt in jezelf. Je hoeft geen gave te of een specifieke vooropleiding te hebben, iedereen kan het leren. We werken vooral praktisch, en je kunt daarna thuis direct aan de slag met sessies geven!

Pepita werkt authentiek, nuchter én met humor, ze stemt altijd op de groep af. Deze training brengt je persoonlijk verder in je eigen proces én stelt je in staat om met TTC anderen te helpen, met vertrouwen in je eigen intuïtie.

 
 
 

Wat leer je tijdens de 3 daagse TTC training?

☑ Het balanceren van de chakra's

☑ Energie lezen

☑ Het openen van kosmische portalen

☑Oefeningen van hoofd naar hart

☑ Veilig werken met energie

☑ Activeren van het zelfherstellend vermogen

☑ Hands-on technieken voor werken met energie

☑ Hoe je trauma kunt oplossen zonder herbeleving

☑ Methode werken met volwassen + methode werken met kinderen

☑ Klachtgericht werken

☑Clearingsmethode

 
 
 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor onder andere fysiotherapeuten, trainers, coaches, energiewerkers, cuppers, masseurs, lichaamswerkers en therapeuten.

De training is ook zeer toegankelijk zonder therapeutische achtergrond, bijvoorbeeld voor ouders die hun kinderen willen behandelen.
We hebben hier al prachtige ervaringen mee!

 
 
 
 

De 3 daagse training is inclusief:

☑ Een reader als naslagwerk

☑ Sheets met

uitleg chakra’s en de verbinding met hormonen

☑ Certificaat

☑ Vermelding als gecertificeerde TTC Facilitator op de KES-Academy site

☑ Vegetarische lunch + onbeperkt thee & tussendoortjes

☑ Fijne collega's

☑ Toegang tot Huddle (kennisbank)

☑ Gebruik van de geregistreerde merknaam Talking To the Chakra's ® en logo
☑ Regressie meditatie

☑ Muzieklijsten


Investering
€ 1999,-- (BTW-vrijgesteld)

De factuur wordt 2 weken voor aanvang van de training verstuurd.

Locatie & Lestijden

Yogacentrum SMRTI
Willem Barentszstraat 1
3124 LC Schiedam

Dag 1 van 12 uur tot 18.00 uur.
Dag 2 & 3 van 10.30 uur tot 17.00 uur

Tijdens de training is alles aanwezig, dus je hoeft alleen makkelijke kleding, warme sokken en een deken mee te nemen (door met energie te werken kun je het namelijk koud krijgen). Doordat je zelf ook door processen gaat tijdens de training, kan het fijn zijn om een b&b of hotel in de buurt te boeken. Om na de training direct sessies te geven, is het handig om alvast een behandeltafel te bestellen, als je deze nog niet hebt.

 
 
 

Wat deelnemers zeggen!

 

De TTC training heeft mij meer in connectie gebracht met mezelf.

Voelen I.p.v. denken. Met als resultaat dat ik meer in verbinding ben met mijn intuïtie. Ik voel intuïtief aan waar de energie meer mag gaan stromen of de emoties mag worden losgelaten bij mijn cliënten.

Pepita heeft een heerlijke Rotterdamse mentaliteit. Ze brengt het mooiste van twee werelden samen. In haar training voelde ik mij gezien, gehoord en liefdevol begeleid.

Deze training is fantastisch en zeker aan te raden voor therapeuten en zelfs voor ouders met jonge kinderen om zo met elkaar de wereld een stukje mooier te maken.
Esmeralda van Esch, Energetisch coach

Je leert je het energetisch veld van de mens beter te begrijpen en geeft je handvatten om energie los te maken.

"De training heeft mij geleerd hoe je gericht energie kunt sturen. En daarbij vertrouwt op je intuïtie. Ik durf nu nog meer te vertrouwen op mijn ingevingen en deze uit te spreken tijdens de sessie. De training heeft mij meer inzicht gegeven over de chakra’s en aan welke emoties deze gekoppeld zijn.

Ik zie nu wat er loskomt bij mijn cliënten tijdens de TTC sessies. En dat dit een positief effect heeft.

Pepita heeft de gave om precies te weten waar ze moet zijn bij haar cliënt. Het is erg bijzonder en inspirerend haar te zien werken. Ook maakt ze werken met energie en de emoties luchtig en down to earth. Haar benadering is luchtig humoristisch en recht voor z’n raap. I love it!!!

Rosa Balrak, Energetisch therapeut

 
 

Ik zou iedereen de opleiding aanraden om deze liefdevolle energie door te geven.

"De TTC training heeft mij op verschillende vlakken laten groeien.
Groeiproces in het vertrouwen op mijn eigen kunnen en dit mooie werk toe te kunnen passen op anderen. De begeleiding van Pepita was heel fijn. Een heerlijk persoonlijkheid en down to earth. Veel kennis en ervaring."

Bresilla Tai, Energetisch therapeut

 
TTC
 

Al wil je geen facilitator worden, je kunt het ook aan je eigen kinderen, familie en vrienden geven. Het is prachtig!

"Ik ben nog niet zo lang begonnen als zelfstandig ondernemer en naast de kennis en hands-on technieken heb ik leren werken met deze hele bijzondere energie en dit heeft mij zowel persoonlijk als in mijn bedrijf erg veranderd.

Ik voel een enorm verschil, het stroomt als nooit te voren! Ik voel mij zekerder over wat ik doe en dat ik mag vertrouwen op het proces en op mijn eigen intuïtie. Het heeft mij veel kennis, liefde en dankbaarheid gebracht.

Pepita is zo uniek en liefdevol, alleen maar lof! Haar manier van opleiden is anders dan bij andere opleidingen, heel praktisch en hands-on. Je gaat meteen aan de slag waardoor je meteen ervaring op doet. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het meteen vertrouwd en ze neemt je meteen mee onder haar vleugels. Ook na de opleiding is ze makkelijk te bereiken voor vragen en om te sparren.
Angela Tai, Reiki master en massage therapeut

 
 

De TTC training heeft mij rust, liefde, wijsheid, mooie vriendschappen en een nog sterker lijntje met het universum opgeleverd.

Na veel te hebben gewerkt met kundalini, waarbij veel triggers omhoog komen, is het fijn om nu ook met een hele rustige en liefdevolle methode te mogen werken.

Voor mij persoonlijk voel ik sinds het trainingsweekend nog meer liefde voor mezelf en mijn gezin.

Pepita voelt wat er in iedereen omgaat en weet daarom precies de juiste snaren te raken. Ze deelt al haar wijsheden met ons, niet alleen op gebied van werken met energie (ttc) maar over het leven in het algemeen. Ze heeft persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat je in je kracht (zelfvertrouwen) komt te staan.

Ik raad de training absoluut aan iedereen aan die er klaar voor is om de wereld een stukje mooier te maken en liefde te verspreiden 💖
Priscilla Fritz

 
TTC
 

Ik vind het heerlijk om met TTC te werken en kijk met veel plezier terug op de training!

In januari 2024 heb ik de TTC training gevolgd en deze vloog voorbij. Bij Pepita & Laura mag je volledig jezelf zijn en alle vragen stellen (ook na de training is dat erg fijn). De training wordt nuchter en met humor gegeven - en gaat vooral om doen. Je leert het direct toepassen en daarbij op je intuïtie te vertrouwen.

Het is inspirerend om Pepita aan het werk te zien, die precies weet waar ze moet zijn op het juiste moment. Wat ik ook goed vind is dat je het eerst zelf een paar keer ervaart, voordat je het gaat doorgeven.
Marielle "the green guide"

 

Wat de TTC Facilitators zeggen over het geven van TTC sessies

 
 


De boodschap is duidelijk, ik mag in mijn eigen kracht staan.❤

Ik heb vandaag mijn moeder een sessie gegeven dat was een overwinning. Eerst met de gedachte als het maar lukt. Later ben ik in mijn kracht gaan staan. Tijdens de sessie bewoog ze weinig. Ze gaf terug dat ze veel rust ervaarde en voelde warmte door het hele lijf heen stromen en geen pijn meer had. Ze vond het heel bijzonder.

 

Niet altijd bewegen

Deze week had ik twee cliënten die niet bewogen maar wat waren ze blij na de sessie. Heel veel intern gevoeld en inzichten gekregen.

 
 

Ontzettend dankbaar voor TTC

Gisteren een jongetje van 4 jaar op de tafel voor TTC. Hij koos kerstliedjes want dat was er ook in de klas. Hij begon meteen te kronkelen, schouders, beentje omhoog. Zo mooi, 🌈 De mama keek met tranen toe en bedankte me voor de mooie sessie.


TTC & cuppen

Ik kreeg heel veel inzichten tijdens TTC waardoor ik precies wist waar de stagnatie zat en op welke meridianen ik moest cuppen.

 
 


Het was een intense reis

Weer een mooie TTC gegeven. We begonnen op de buik. Ik merkte dat cliënt aan het reizen was maar ik voelde blokkades waar ik niet bij kon komen. Ik heb haar gevraagd op haar rug te gaan liggen omdat ik voelde dat ik bij baarmoeder moest zijn. Het was bizar wat ik tegen kwam en de pijn die ik voelde. Na de sessie met haar besproken wat zij ervaren had. Het was een intense reis...

 


Combinatie adem & TTC

En vandaag wederom een prachtige combinatie gemaakt: Ademsessie en TTC. Ze kwam voor een ademsessie maar ze zat zo diep in haar emoties dat ik haar ook een TTC sessie gaf. Ik kreeg gelijk door dat haar 2e chakra niet in balans was. Ze kreeg ineens steken en schreeuwde het uit. Ik ging daar gelijk aan de slag en heb ook de stemvork gebruikt. De pijn was weg🙏

Het was een heftige maar zo'n mooie sessie✨❣